Delatnosti

Osnovna delatnost su nam radovi u građevinarstvu, ali smo opremljeni, osposobljeni i posedujemo radno iskustvo za izvršenje svih građevinskih i zanatskih radova. U našem timu se pored arhitekte, građevinskog inženjera, pravnika, ekonomiste, nalazi i niz kvalifikovanih i iskusnih radnika svih profila u građevinskoj delatnosti (zidari, tesari, armirači, keramičari, moleri), a tokom godina smo ostvarili izuzetnu saradnju sa firmama koje se bave, elektroinstalaterskim radovima, vodoinstalaterskim radovima i termomašinskim instalacijama koje deluju kao podizvođači na objektima koje gradimo.

Posedujemo svu mehanizaciju i alat (od dizalica, krana i građevinskih mašina svih vrsta do sitnog alata) potrebnu za profesionalno izvršenje ugovorenih radova.

Sa ponosom ističemo da smo se na području grada Loznice dokazali kao:

1. Pouzdan IZVOÐAČ, koji sve ugovorene radove vrši u svemu prema projektno-tehnickoj dokumentaciji investitora, kvalitetno,

.

odgovorno i u skladu sa dinamikom izvođenja radova, i koji poseduje svu potrebnu opremu, alat i osposobljenu radnu snagu.

2. Odgovoran INVESTITOR, svestan svojih finansijskih i proizvodnih kapaciteta, koji investira i gradi onoliko objekata za koliko je siguran da će biti izgarđeni kvalitetno, u predviđenim rokovima i sa svom potrebnom dokumentacijom. Naši objekti su građeni u skeletnom sistemu, spoljni zidovi su sa odgovarajućom termoizolacijom i fasadnom oblogom koja zavisi od namene i vrste objekta. Ugrađujemo sopstvenu kvalitetnu PVC stolariju spolja. U stanove ugrađujemo tarket(parket) I klase i kvalitetnu domaću keramiku i sanitarije. Stanovi su funkcionalni, različitih struktura i površina, i ispunjavaju visoke standarde življenja. Svi naši objekti imaju centralno grejanje, kablovsku televiziju, interfonske instalacije sa video nadzorom ulaznih vrata…

Takođe, veliku pažnju posvećujemo parternom uređenju parcele, kako bi našim objektima dali specifičnu notu.