Cerska 1

5 spratova / 54 stana / 2 lifta
Osnova 5 sprata Osnova 1-4 sprata Osnova prizemlje

Stambeno-poslovna zgrada višeporodičnog stanovanja se nalazi na najatraktivnijoj lokaciji u gradu, između tri ulice: Vojvode Putnika, Hajduk Stanka i Cerske ulice. U neposrednoj blizini objekta nalaze se osnovna škola, dečije obdanište, otvoreni bazen, poslovni centar, kafići, restorani, supermarketi. Takođe, iako je lokacija uz gradski centar, na samom ulasku u uže gradsko jezgro, veoma lako se može vezati za izlazne magistrale iz grada.

U skladu sa konfiguracijom terena, budući objekat je slobodnostojeći, otvorenih fasada, veoma osunčan, bez budućih zaklona koji bi remetili sam izgled lokacije i životni kvalitet stanova.

U suterenskim etažama objekta planirana je izgradnja komfornih garaža sa dovoljnim brojem garažnih parking mesta za sve stanove, kojima se pristupa iz ulica Vojvode Putnika i Cerske.

Vertikalna komunikacija u objektu

omogućena je preko dva zasebna stepeništa i dva brza električna lifta.

Kompletan objekat je energetski efikasan, klase B. Objekat se izvodi od termoblokova, kako fasadnih tako i pregradnih zidova. Stolarija je PVC, nemački profil Komerling sa troslojnim klimasolar staklom i aluminijumskom termoroletnom. Ovaj nivo PVC stolarije obezbeđuje odlične termičke osobine stanova, a takođe pruža i veliku zaštitu od buke, što doprinosi kvalitetu života u stanovima.

Stanovi su projektovani kao veoma funkcionalni, a različita struktura stanova zadovoljava prohteve svih potencijalnih klijenata. Po strukturi stanovi su od garsonjere do trosobnog, sa kvalitetnim i komfornim prostorijama unutar stana. Napominjemo da su na poslednjoj etaži projektovana 2 luksuzna penthausa, sa velikim terasama sa kojih se pruža fantastičan pogled.

Svi podovi u stanovima su kamena vuna debljine 3cm, što dodatno poboljšava zaštitu protiv udarne buke. Podovi u dnevnom boravku i sobama se izvode od elegantnog troslojnog parketa tarketa lepljenog dvokomponentnim lepkom. Keramika u celom stanu je moderna i uvozna više klase kao i sanitarija. Kupatila se opremaju originalnim konzolnim WC šoljama sa ugradnim vodokotlićima tipa Geberit. Svi stanovi poseduju klima uređaj u dnevnom boravku i kalorimetar uredjaj za merenje toplotne energije, sa termoglavama na svakom grejnom telu. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna vrata su od medijapana farbana poliuretanskim bojama.