Lenke Dunđerski

ULAZ 2 ULAZ 1
6 spratova / 3 lifta / Po+Pr+5+Ps
P=9078m2 / 73 stana + poslovni prostor / 2 etaže za parkiranje

NOVA stambeno-poslovna zgrada višeporodičnog stanovanja se nalazi na Lagatoru u ulici Lenke Dunđerski, pored poslovnog centra Gradeks( iza restorana Boomerang). U neposrednoj blizini objekta nalaze se osnovna škola, dečije obdanište, otvoreni bazen, poslovni centar, kafići, restoran, supermarketi.

Lokacija na kojoj se nalazi objekat je na parceli najbližoj gradskom centru, na samom početku novog nasellja Lagator.

Kompletan objekat je povrsine preko 9000m2, spratnosti Po+P+5+Ps (podrum+prizemlje+5spratova+povuceni sprat).

Sama pozicija objekta, kao I njegova posebna forma i spratnost apsolutno dominiraju lokacijom, posebno ako se zna da spratnost susednih objekata, postojećih I budućih daleko manja, cime se obezbedjuje apsolutno neometan pogled I jedinstveno vidno polje na ostale delove grada. Izgled objekta je poseban i prepoznatljiv, obojen u belu boju, sa dekorom drveta, čime se uklapa u ambijentalnu celinu i čini jedinstven vizuelni sklop sa poslovnim centrom Gradeks, a time I samom lokacijom na koju su postavljeni stiče se utisak da su odvojeni od kompletnog naselja Lagator, što dodatno povećava privatnost koju će imati budući stanari.

Objekat je predvidjen sa tri nezavisna ulaza, sa posebnim vertikalnim komunikacijama, stepenistima I liftovima.

Kako je objekat podeljen u 3 nezavisne celine, prva Celina koja se gradi je Ulaz 1, u okviru kog je predviđena izgradnja 45 stanova različite strukture, od jednosobnog do trosobnog, jednostrano orijentisani. Stanovi su, na osnovu našeg višegodišnjeg iskustva, projektovani tako da zadovoljavaju najviše standarde stanovanja, a oblikom I površinom, kvalitetnim I komfornim prostorijama zadovoljavaju najrazličitije potrebe kupaca.

Kompletan objekat je energetski efikasan, klase B., luksuzan, gradi se od savremenih materijala svedene forme koji ističe eleganciju kompletnog životnog prostora. Svi materijali od kojih se objekat gradi su visokokvalitetni, sa najsavremenijim instalacijama I zadovoljavaju najviše standarde savremenog građevinarstva.

Objekat se izvodi od termoblokova klima gde su fasadni i svi zidovi između stanova 25 cm a pregradni zidovi unutar stana 10 cm.

Izolacija spoljnih zidova se izvodi u kombinaciji kamene vune i stiropora 12 cm sa demit fasadom i detaljima alubonda. Stolarija je PVC, nemački profil Komerling sa troslojnim klimasolar staklom i aluminijumskom termoroletnom. Ovaj nivo PVC stolarije obezbeđuje odlične termičke osobine stanova, a takođe pruža i veliku zaštitu od buke, što doprinosi kvalitetu života u stanovima.

Svi podovi u stanovima su dodatno izolovani što poboljšava zaštitu protiv udarne buke. Podovi u dnevnom boravku i sobama se izvode od elegantnog troslojnog parketa tarketa lepljenog dvokomponentnim lepkom. Keramika u celom stanu je moderna i uvozna više klase kao i sanitarija. Kupatila se opremaju originalnim konzolnim WC šoljama sa ugradnim vodokotlićima tipa Geberit. Ulazna vrata su sigurnosna, a sobna vrata su od medijapana farbana poliuretanskim bojama.

U podrumskom delu objekta smešten je dovoljan broj parking mesta, kao I na samoj parceli.